31 maj 2011

Barnbarnsbesök

Idag har vi besök av godingarna Wilma och Tuva. Här poserar dom med mina nysydda vaxdukskassar. Dom tyckte att kassarna var fina. En underbart varm dag idag. Hoppas vädret blir så här bra när det är dags för marknad i slutet av veckan.

Mors Dag











Mannen "tvingade" mej att inhandla en  flaska "god doft"på lördagen. Det blev den här. Sådana påtvingade handlingar kan jag ofta stå ut med. På söndagen åkte vi till Sillegården och åt en fantastiskt god middag. Nässelsoppa, gös och tårtbuffé. Det är såå vackert hela vägen upp till Sillegården som ligger i Västra Ämtevik(2 mil från Sunne) i vackra Värmland

28 maj 2011

Stickcafé

Dessa söta katter har Carin virkat. http://hjartekatten.blogspot.com/

Carin är mamma till vår yngsta cafédeltagare, söta Matilda.
Varje fredag åker jag och min granne Åsa till Kronoparkskyrkan. Där är vi några stycken som träffas och stickar eller virkar. Härlig, varm miljö och trevliga vänner. Skön början på helgen. Oftast köper vi oss en våffla med grädde. Gott, gott! Har du inget att göra och söker efter "enkel" gemenskap, välkommen till oss på fredagar mellan 11.00-13.00

25 maj 2011

Avslutning på Ria

Varför blev tårtan upp och ner?
Jag måste berätta om en fin dag. Igår hade vi terminsavslutning på Ria (hela människan)Jag och mannen har haft datorundervisning en dag i veckan sedan i höstas. Många av gästerna har varit våra "elever" Vi avslutade genom att äta en god smörgåstårta. Det uppskattades av alla.

Dörrstopp

Idag har det blåst alldeles förfärligt. Om man råkar ha en dörr och ett fönster öppet så blir det korsdrag. Pang så smäller en dörr igen. Men nu finns en lösning: Dörrstopp!! 

De här dörrstoppen är jättetunga. Stoppar vilken tung dörr som helst. Broderade på linnetyg. Kostar 125 kr

Irriterande dag

Hur kan man slarva bort ett helt paket med viktig medicin? Det har jag gjort. Stora, viktiga kapslar som jag behöver äta varje dag. Jag har letat hela dagen, vänt upp och ner på stora delar av huset. Inget resultat. Till och med fått mannen att krypa på golvetoch letat under bord och stolar. Som tur är har jag ett recept jag kan lösa ut (1202kr) Jag blir så besviken på mej själv + att jag slösat bort en hel dag på att leta......

23 maj 2011

Balklänning

Jag har sytt en balklänning till mitt söta brorsdottersbarn Josefin. Den består av många meter tyg. Den sitter som en smäck och hon är jättenöjd. Det ska bli roligt att se henne i den på balkvällen.

Dags för ett nytt bloggförsök

Då är det hög tid att börja blogga igen då. Jag har insett att det kommer att ta lite tid, innan jag har hittat de mallar och det utseende som jag vill ha på bloggen. Men förhoppningsvis så lär jag mig lite allt eftersom.
Bloggen kommer att handla om mina syproject och lite om mitt liv i övrigt.



Om två veckor kommer jag att vara "knalle" på Molkoms marknad. (3-4 juni) Så idag har jag gjort "tags" stora och små. Jag har absolut ingen aning om hur många jag behöver till "reklam". Ganska roligt att pyssla med iaf.