30 september 2012

Vit halsduk med svarta prickar

Så här blev nästa halsduk. Jag har ofta svarta kläder på mig på vinterhalvåret, så jag tror att den kommer att passa bra i min garderob.




27 september 2012

Blommig halsduk

Jag har stickat en ny halsduk av ett roligt "garn". Det är egentligen ett sidentyg klippt i remsor med hål  i. Jag använde stickor 3 och la upp 6 maskor. Nästa halsduk kommer jag nog att bara ta 5 maskor så att den blir lite smalare och längre. Den blir vit med svarta prickar.



23 september 2012

Babykofta

ÄNTLIGEN är babykoftan klar! Jag köpte mönster och garn på Ullfesten i Kil i våras. Den är stickad i storlek 1 år. Jag har bara stickat den för att det var roligt, så den är till salu för 250 kr. (5 nystan garn á 39kr, så det är inte så mycket för arbetet)




Nya punchar

Jag har fått tre nya Martha Steward punchar. Danny köpte dem i USA. Man kan stansa mitt på papperet med dessa. Jag har bara testat lite. Ska bli roligt att använda nästa gång jag ska göra kort. Roligt att förnya sig lite. Fast det får bli efter 3:e oktober(Lions modevisning som jag skrivit om tidigare)




19 september 2012

Sålt min pärla

Så var det dags för ännu en ny(nyare) bil. Mannen köpte ju sin efterlängtade Lexus ls460 för två veckor sedan, så nu var det dags för mej att uppgradera min Yaris. Enklaste sättet är ju att sälja på Blocket.

Min annons:

Min Pärla!
Nu är det dags för dej min älskade Yaris att flytta.Mannen i huset tycker att du har blivit för gammal. 
Du har varit i min ägo ända sedan du var ny. Du har blivit servad och väl omhändertagen på alla vis. Aldrig en endaste liten anmärkning på besiktningen. Jag hoppas nu att du får komma till ett hem där du blir lika ompysslad som hos mej. Tack Yaris, min Pärla, för de här åren! Lycka till i ditt nya hem!
Din Christina
+ en massa tråkiga fakta om bilen. Det tog bara några några timmar så var den såld. Det kom en jättetrevlig ung man från Göteborg och hämtade den på eftermiddagen.
Så här ser den nya Pärlan ut. Lite nyare, lite starkare och ny färg. Vad mer kan man begära. Slipper dessutom lära mej hantera ett nytt märke. Den flyttar in i morgon. Det ser jag fram emot!

18 september 2012

15 september 2012

Bath and body works

Danny har varit i Seattle och hälsat på Michael med familj. Jag passade naturligtvis på att skicka med några beställningar. Bl.a. hudkrämer från B&B. Jag absolut älskar Japanese cherry blossom doften, så det blev både fragrance, lotion, body butter. Som tur var klarade han sig utan övervikt på flyget....Jag visar fler "beställningar" en annan dag.


12 september 2012

Tuvas dag

Tuvas "dag" var i fredags. Hon hade bestämt att hon ville sy en väska i lapptäcksteknik. Som "tur" var så har jag massor av tygbitar. Just de här köpte jag  i USA förra gången jag var där. Tuva visste precis hur väskan skulle se ut. Hon har sytt den helt själv. Hon är jätteduktig att sy. Jag är ganska säker på att ingen av hennes kompisar har  en likadan väska. Vi hade ett mysigt dygn tillsammans.




7 september 2012

Topp designad av Caroline

Caroline "behövde" en ny topp till fredagens tjejmiddag. Vi åkte och köpte tyg. Sen sydde jag och vi provade oss fram. Så här blev resultatet:
Den blir snyggare med svart bh...


3 september 2012

Hattarnas dag

Barnbarn Elsa och Maja går på engelska skolan här i Karlstad. Där firar man olika sorts "dagar" Hat Day firas nu på fredag. Så i helgen sydde, klistrade, "punchade" vi en tårt-hatt och nyckelpiga-hatt. Så här ser resultatet ut.

Solen lyste så starkt så det var svårt att ta kort med mobilen