27 november 2012

Sjalar

Jag har stickat två roliga sjalar. Garnet är väldigt speciellt. Långa luddiga trådar hänger ut. Man stickar bara 4 maskor. Garnet är köpt i Turkiet. Yarn Paradise. Det tar ca 48 timmar att få garnet som levereras till dörren. Ganska otroligt. Här är en länk till just det här garnet. Sjalgarn
Färgerna är lite mörka här.



22 november 2012

Pysseldags

Nu har jag börjat att julpyssla lite. Tänkte försöka få till några julkort. Det var ganska länge sen jag använde min Cricut så den fick ju för sig att den skulle krångla en hel del. Men jag har skurit ut några "God Jul" och lite ovaler mm. Sen började jag titta i pysseltidningar och fastnade i dom, så det blev inte så mycket gjort.



20 november 2012

Paketet ivägskickat

Nu har jag skickat iväg paketet till barnen i Zambia. 3 tröjor och 4 filtar blev det. Hoppas att det blir till glädje för några små babysar. Nu väntar nya stickprojekt. Ett par "roliga" halsdukar till ex.



15 november 2012

Barnvakt

Vi håller på att reparera här hemma och de enda rummen som fungerar just nu är sovrum, arbetsrum och kök. Så det finns inte så mycket en liten 5-åring kan göra. Så barnfilm på Cmore play för honom och doktor Phil för mej. Ja det fungerade alldeles utmärkt eftersom Samuel "Sol"(hans smeknamn pga sitt solskens- humör)använde hörlurar. Jag virkar på ett beställt får- sadelskydd.




9 november 2012

Halsring

Ikväll har jag stickat en halsring åt en kompis. Stickor 10 så det gick väldigt fort. Så här blev den. Bara 23 maskor och 65 cm lång.




8 november 2012

Nytt garn


 Jag skulle ju inte köpa nåt nytt garn, har jag sagt till mej själv. Men det lyckades jag inte hålla. Jag köpte det här garnet på Lidl. Mjukt, härligt och lättstickat. 49.90kr för 2 hg. Jag har stickat en mössa, halsduk och handledsvärmare sen igår. Vi får väl se vad det blir av resten. Bilderna är dåliga, för mörkt i rummet och för sent på kvällen. :-)



6 november 2012

Vackra rosor

Den här vackra blomsteruppsättningen fick jag av Anette för en vecka sen, som tack för hjälpen med ett syuppdrag. Visst är de fortfarande väldigt vackra? Det är så snålt med egna blommor den här tiden på året, därför extra roligt när de håller länge. Tack igen Anette!



2 november 2012

Torgvantar

Två nya par torgvantar. Det svarta paret är virkade i bomullsgarn och det andra paret i viscos-bomull-acryl. Kanten är virkad med ett med ullgarn.