26 december 2012

Julen 2012

Vi har just kommit hem från Trysil där vi firat julen tillsammans med familjen Hellström och min brorson Morgan. Vi har haft några underbara dagar med god mat och mycket avkoppling. Jag kopplar ju bäst av när jag handarbetar, så jag åstadkom en del (kommer i ett annat inlägg)Otroligt mycket snö. Stugan vi hyrde var jättemysig. Vi avslutade kvällarna med ett par episoder av Downton Abbey.
Mannen jättenöjd med nya vinterdäcken på bilen. Skönt att komma hem utan att ha krockat med något djur eller nån annan bil.
Här bodde vi. M66 på Trysilberget


En liten del av vårt julbord

Världens godaste julmust.Sollefteå bryggeri

16 december 2012

Julkort

Jag hade tänkt visa några av mina julkort, men jag hann lägga de flesta i kuvert innan jag kom på det. Det första kortet har Caroline gjort till sin pojkvän.Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans med korttillverkning. Här kommer iaf några kort.





10 december 2012

Julkortstillverkning

Nu har jag satt igång med julkorten. Så mycket grejer som behövs för pysslandet.....Så rörigt det blir....







5 december 2012

Tovad väska

Nu har jag stickat och tovat en ny väska. Den här är lite större än de andra som jag gjort. Innan tovningen var väskan extremt ful som vanligt. Axelremmen var 285cm och väskan 55cm x 40cm. Efter tovning är väskan ca 28cm x 30cm. Garnet har jag köpt på Lidl. Qviltat foder.  Så här blev den