29 januari 2013

Väggträd

Mannen i huset har snickrat ett väggträd. Det blev precis som jag ville ha det. Bilden ger inte trädet rättvisa. Han ritade av en bild på ett träd som vi hittade på Internet.  Sen förstorade han det på ett jättestort papper på golvet. Sågade ut konturerna på trädet, slipade och sprayfärgade det högblankt svart. Sen har han spikat fast en ljusslinga på baksidan. Trädet sitter ungefär 6 cm från väggen. Så tack gubben, för mitt träd och för att du ställer upp på mina alla tokiga idéer!
Vår nyinköpta tv-bänk ska få nya ben. Så lådan ska bort. :-)


26 januari 2013

Nya sadelskydd

Här kommer en drös sadelskydd. Jag säljer om du är intresserad. 125kr/st. Kontakta mej på mailen













25 januari 2013

Jacobs senaste cover

Mitt barbarn Jacob fortsätter att spela in musik. Det här är en cover låt.100000 träffar på Youtube på två veckorär ju fantastiskt bra. Jacob McCaslin & Roll the credits  Självklart är jag stolt farmor


22 januari 2013

Kassar

Häromdagen fick jag en hel kasse med jättefina tyger av Carin på stickcaféet. Underbart med nya tyger. Jag har sytt 4 kassar av tyget med djur på. De blev superfina.  Vad det ska bli av de andra tygerna har jag inte bestämt än. Det rutiga blir nog fint till köksgardiner och en duk.

Det blev olika fram och baksida på kassen


18 januari 2013

Nysytt

Nu var det ett tag sen jag visade något som jag sytt. Jag ska vara med på en liten marknad i slutet av februari så nu har jag satt igång och producerat lite. Här kommer några necessärer som jag sytt av tyg som jag köpt på auktion.




8 januari 2013

Påse

Jag fick en beställning på en påse till ett battteri av Ingmar. Han är filmare och har en hemsida här: http://www.peakture.se/
Loggan är stygnsatt i Husqvarnas digitizer program. Det var första gången jag fått beställning på en batteri-påse.


Det blev en extra liten påse av provet jag gjorde på loggan

2 januari 2013

Julstickat

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle visa vad jag stickade när jag var i Trysil. Det blev en halsring, en sjal och en halsduk. Nu har jag tagit paus från stickandet ett tag. Vi har renoverat här hemma och jag försöker att få ordningen någorlunda återställd. Men snart startar stickcaféet och då kommer lusten tillbaka.