22 mars 2013

Bröddukar

Jag hittade några söta mönster på "bakat" på nätet så jag blev så sugen på att sy något. Det blev bakdukar. Bra att ha till värdinnegåvor till ex. Här kommer några bilder på mitt redwork arbete. Jag har använt symaskinens olika mönstersömmar att fålla med.





20 mars 2013

Kofta mm

Äntligen är min kofta färdig! Ja, egentligen har jag väl inte hållit på såå länge, men det är alltid spännande när man får montera ihop "projektet" och får se om det passar. Det gjorde den och jag tror att den blir varm och skön till sommaren. Passar ju fint till jeans eller ett par vita byxor. Garnet heter Stella. Köpt på www.knittingroom.se (gamla garntjänst) Åtgång 250gram i min stora storlek. Stickor 4,5


Den här söta, vita pärlhyacinten fick jag av min väninna Carin härom dagen. Härligt med en liten förkänsla av våren. Tyckte att de här ljuslyktorna ( Maxis 10kr/st) passade fint till. Löparen är från Indiska.

Nytt spännande projekt på gång..........


15 mars 2013

Virkpåse

En väninna till mej bad mej sy en påse till hennes virkning. Carin är med i samma stickcafé som jag är. Hon är helt makalös på att virka. Påsen sydde jag i  i svart sammetsliknande tyg.Broderiet blev garnnystan, där färgerna är inspirerade av fodret(som jag glömde ta kort på) Virknålen är sydd med silvertråd.


6 mars 2013

Sjukhusvistelse

Här är en bild från marknadsdagen. Jag har fått den av Mia som var en av bovärdarna som ordnade marknaden. En trevlig liten marknad och försäljningen gick riktigt bra. Jag är glad att jag kunde genomföra den. Jag har känt mig extremtrött en längre tid så jag hade varit på lab och tagit prover. Några dagar senare hamnade jag på sjukhus i 5dagar. 66 i  hb och slut på järn i depåerna, så raka vägen in på KAVA. Efter 4 påsar blod, gastroskopi, datortomografi, koloskopi och intravenöst järn så mår jag mycket bättre. Det hittades inga större fel på mej. Ska iaf äta magsårsmedicin en månad och sen ny gastroskopiundersökning :-(

Så här såg mina armar ut  efter alla sprutor och "ingångar"

Nu ska jag se fram emot en frisk vår.