24 maj 2013

Babykofta, blommor

Jag kände för att sticka något och jag hade lite restgarner så det blev en babytröja som jag tänker skicka till "Skicka och sticka". Den här gången går babyplaggen till Rumäniens barn. Hemmets journal: Skicka och sticka


Nu blommar min fina "Carins mamma"-blomma. (Helt omöjligt att komma ihåg vad den heter fast jag hört det många gånger)

Vår fina bil i bakgrunden.


Råkade blanda klöverknölarna för flera  år sedan så nu är alla mina klöverblommor  blandade. Tycker faktiskt att det är ganska fint. Den här blomman är stor ca: 50 cm rakt över.

13 maj 2013

Molkoms marknad

Ja, då har jag varit knalle på Molkoms marknad igen. 3:e året på raken. Helena heter min knall-väninna. Vi hade tur med vädret på fredagen men lördagen höll vi på att frysa ihjäl. Försäljningen gick väl sådär, men det är roligt i alla fall. Här är några bilder



8 maj 2013

Förkläden

Här kommer lite mer nysytt av mina fina "fådda" tyger.
8 stycken förkläden av tyget Busiga barn av Karin Mannerstål. Storlek passande barn 2-3 år.4 st blommiga förkläden passande barn 5-6 år. Ett antal förkläden för vuxna. Välkommen på marknad till Molkom fredag -lördag (10-11 maj)



Här poserar mannen glatt i ett Marimekko förkläde

Barnlakan i tyg från Svedberg. Det är guldprickar på djuren som inte syns på bilden


4 maj 2013

Barnklänningar

Man skulle kunna tro att jag har slutat handarbeta så tyst som det har varit här på bloggen ett tag nu. Men så är inte fallet. Jag har sytt en massa olika saker. Barnklänningar bl.a. Jag ska vara med på Molkoms marknad (fre-lör nästa vecka) Det är nu 3:e året på rad som jag är med där. Här kommer några bilder på klänningar som jag sytt.