26 september 2013

Bokhylla

Mannen har snickrat en bokhylla som matchar skrivbordet han gjorde för ett halvår sedan. Hurtsen har jag köpt för 10 kr men med färg och björklister blev den som ny.



24 september 2013

Nya skjortor

Häromdagen var jag och mannen till Örebro för att han skulle fixa en grej på XXL. Tråkig affär, tycker jag. Så jag satt kvar i bilen och kollade på en DVD. Lite lyxigt kändes det. Men tiden att vänta gick fort i alla fall.
Jag lyckades också med konststycket att få Leif att köpa två nya skjortor.Han behöver aldrig några nya, enligt honom själv. Det här är vad jag shoppade i Örebro(ja, jag betalade för skjortorna också)
En rolig bok och en rolig kökshandduk.

Jag valde den svartrandiga med röda knappar. Mannen valde en lila!!


16 september 2013

Gunga till Tilda änglarna

För ett tag sedan bad jag mannen att snickra en gunga typ hammock till mina Tilda änglar. Jag hade ingen bra plats att ha dom på. Häromdagen överraskade han mej med denna fina gunga som nu hänger i vardagsrummet intill min "stick"fåtölj. Jag känner mig priviligerad som har en sån händig man.


10 september 2013

Nya dörrstopp

Idag har jag sytt några nya dörrstopp. Man får stoppa dom själv med kattsand, sten eller grus. 125 kr + porto för de med broderi och 100kr+porto för den med katter på. Är du intresserad så maila mej på mccaslin@mccaslin.st

SÅLT


SÅLT

3 september 2013

Födelsedagar Linda och Tuva

Linda fyllde 15 år och Tuva fyllde 12 år för några dagar sedan. Det är ju alltid lika svårt att komma på vad man ska ge i present, men något lättare blir det när man vet lite om vilka intressen som står högst just nu. ONE DIRECTION. Så det fick bli en kudde och en påse med de vackra pojkarna.  Jag hade tur att båda gillade samma grupp, så det fick bli två likadana presenter.
Jag laddade ner bilder från Internet, skrev ut på skrivaren på T-shirt papper, pressade på tyg, sydde sen kuddar.
Linda fick en orm med många småpresenter 

Jaaaaaa....
Söta Tuva i nya födelsedagströjan från farmor