27 februari 2014

Svar från Björn Ranelid

Så har jag då fått svar från Björn Ranelid på min fråga om han tog illa upp för att jag "förstört" hans bok.

Det här är hans svar: Kära Christina. Jag tar inte illa upp det minsta. Det är kanske ett sätt att sprida litteratur, men det innebär att du inte kan spara boken och inte läsa om den. Var och en väljer efter eget behag. Hälsar Björn.

Jag vet inte om det är ett sätt att sprida litteratur utan snarare återbruk av använd vara. Men jag är glad att han inte blev sur.

22 februari 2014

Bloglovin

Den här länken är till för att skaffa bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3819258/?claim=r5wxvhusvvb">Följ min blogg med Bloglovin</a>

21 februari 2014

Fler väskor

I mitt förra inlägg så la jag in en bild på en "Björn Ranelid"- väska.  För att ingen ska misstolka mitt kulturella sinnelag så lägger jag in lite andra väskor också. De stämmer bra överens med mitt "shopping och leksinne"
Tillverkad av Lidls reklamblad

Icas reklamblad

Amelia

Mobilfodral, Kalle Anka, Bamse, Inspira


18 februari 2014

Bokväska

Björn Ranelid skriver ju oftast tjocka böcker s.k. tegelstenar. Passade mej jättebra då jag behövde ca 400 sidor för att tillverka en ny pappersväska. Funderar att skicka ett kort till honom på den, men han kanske tar illa upp. Så här blev den:






8 februari 2014

Vantar, vantar, vantar...

Det ser kanske ut som om jag har "tagit semester" nu ett tag, men så är inte fallet. Jag ska vara med på en liten marknad om två veckor som jag håller på att förbereda lite saker till. Det kommer lite mer info om några dagar. Här kommer lite bilder på vantar som jag stickat. Alla är stickade i 100% ullgarn och ruggade.

Barn stl 2-3 år