28 juni 2014

Uterummet

Så är då "nyrenoveringen" av uterummet färdig. Bordet och stolarna och byrån är typ 25 år gamla. Pinnsoffa-sängen är en juniorsäng från Ikea som mannen har gjort om till en soffa. Nysydda kuddar och dukar, tyg från Tyghandlaren, gardiner Ikea (9kr/m)är väl hela "nyrenoveringen". Vi har tagit bort en hel del onödig möbler som stod här inne förut.
När detta inlägg är klart ska jag ta min första tupplur här ute. Regnet smattrar på plasttaket så det tar nog bara 5 min så sover jag och Ronja.


Telefon nära så jag hinner svara


Ronja med sin älskade Kalle kanin

26 juni 2014

Vila

Vi har gjort om en hel del i vårt uterum och mer är på gång. Jag har alltid velat ha en säng där ute. Nu är det en på gång. Mannen håller på att måla den nu. Den kommer att se ut som en pinnsoffa med en massa kuddar. Jag ska lägga ut bilder när den är klar. Så här ser det ut just nu. Bara madrasser och ett vitt virkat överkast som jag gjorde för typ 30 år sedan. Det blir härligt när vindruvorna blir mogna...

Här kan jag ligga och vila (viket jag behöver göra mycket pga av min sjukdom) nu för tiden och samtidigt kolla på blommorna på andra sidan av rummet.


14 juni 2014

Examen...skolavslutning

Så har det då varit skolavslutningar för de flesta av våra barnbarn. Här kommer ett litet inlägg om de som hade en "stor"avslutning dvs. slutat grundskolan och tagit studenten.
Först ut Linda, mitt yngsta barnbarn, sen Caroline och sist min brorsdotters dotter Julia.(som också känns som ett barnbarn) Alla tre underbart goa, söta, förnuftiga, härliga tjejer som jag är väldigt stolt över. Carolines röda och Julias svarta balklänningar har jag sytt.

Linda

Här är det dags för balen,( som tyvärr inte var så kul pga dålig musik.)

Caroline


Som partisk farmor, tycker jag att hon är lik prinsessan Madelene. Deni heter hennes kavaljer. 

Min son Danny, stolt pappa, rattar den inlånade minicoopern


Caroline med kusin Frida

Julia

Lycklig Julia

Tre vackra systrar Amanda, Julia och Josefin

Favorit brorsbarn Morgan och favorit morbror Morgan.