28 maj 2015

Armband igen

Nu har jag gjort några armband igen. Jag har lärt två tjejer från Rumänien att tillverka några enkla armband som dom säljer för att tjäna lite pengar. Jag tycker att det är roligt att lära mej några olika sätt att tillverka dem.




 En liten kärleksförklaring från mannen i morse. Liljekonvaljer och ett chokladhjärta stod på mitt skrivbord. Så gulligt av honom

Jag inhandlade  pappertissue på Lidl bara för att det var garnnystan på kartongen + att de doftade blomdoft. Kanske lite knäpp anledning, men so what!


11 maj 2015

Pojkväst och väska

Jag såg en bild på en väst till en liten pojke som jag tyckte var så söt. Det bara kliade i fingrarna för att sticka den. Jag hade inget mönster, men jag tror att den passar en 1-åring.





Väskan blev till en kväll när jag hittade ett par makraménystan i min garnkista. Blev inspirerad av Gaby i mitt stickcafé som stickat en sån söt kasse. Min är virkad och den gick supersnabbt. Klar på en kväll.


8 maj 2015

Paket till Melvin

Jag fick via facebook veta om en liten kille som virkar och säljer armband för Min stora dag. Han vill hjälpa andra sjuka barn, så att de också kan få en upplevelse. Han önskar sej garn, så därför har jag gjort i ordning ett paket till honom som jag ska posta i morgon. Hoppas han blir glad och inte tänker för mycket på att paketet är väldigt rosa.



3 maj 2015

Sticka för välgörenhet

Nu är det dags att bestämma vart mina stickade alster, 2 filtar och 12 tröjor ska skickas.

Jag är nu inne på tredje veckan med lindade ben. Man vänjer sej faktiskt. Utom när man sitter i solen som jag har gjort idag. Men det går nog bra i 3 veckor till.