31 maj 2016

Virkad korg

Det har ju blivit så populärt att virka med murarsnöre. Så poppis så att det är helt slutsålt på Biltemas lager. Normalt finns det i många färger. När jag skulle köpa fanns bara neonrosa. Det som är så bra med murarsnöre är att det funkar som garn, men det är starkt och tåligt så det är bra till väskor, dukar eller annat utomhus. Jag har virkat på ett smalt rep-snöre som jag också köpt på Biltema. Finns många olika tjocklekar på båtavdelningen. Jag började att virka en rundel men hade inte bestämt vad det skulle bli. Det blev iaf en korg. Den blev mycket stadig, Det rosa murarsnöret räckte inte till hela korgen, så jag har använt vanligt bomullsgarn till randningen på den. Jag använder den till värmeljus. Kul virkning!




Nytt utseende på bloggen

Jag har inte skrivit något på den här bloggen sen 18:e februari. Det beror mest på att jag störde mej på bloggens utseende och skulle behöva hitta en ny mall som passade mej lite bättre. Den andra var väldigt "vintage". Så nu har jag bytt och fixat till ett nytt bloggutseende som jag hoppas alla ska gilla. Jag ska göra en del inlägg om vad jag har pysslat med under tiden sen februari. Det kanske inte blir precis i tidsordning men det har ju ingen större betydelse.
En annan anledning till min frånvaro på bloggen är, att jag under vintern mått väldigt fysiskt dåligt. Har bytt medicin och mår otroligt mycket bättre. Just nu använder jag bara rullator ibland och kryckor ibland. En fantastisk känsla att kunna gå utan smärtor. För första gången på många år ser jag fram emot att kunna resa lite i sommar.