21 januari 2014

"Doktorsväska"

Ni som följer min blogg har säkert fattat att jag älskar väskor. Jag blir lite extra glad när jag antingen syr eller köper mej en väska. Tyget till den här väskan blev jag väldigt förtjust i. Det har "legat till" sig ett tag. Men så här blev väskan iaf. Den är lite större än de som jag vanligtvis gör. Gillar formen på den.




3 kommentarer:

  1. Ann-Helene fd Jern1 mars 2014 kl. 23:12

    Hej hej kära fröken Christina!
    Jag fick ett infall att googla på ditt namn. Varför det vet jag inte riktigt. Kan vara för att jag fick igenom en kartong från skoltiden. Vilka häftiga projekt du gör.

    Varma hälsningar från Anna fd Jern

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!
    Så kul att du hittade till min blogg. Ja, som pensionär så har man ju mycket tid över och jag har alltid varit intresserad av pyssel och handarbete. Är alltid sugen på att prova på något nytt. Datorer blev jag tidigt intresserad av (utbildade mej till it-pedagog) så en enkel blogg är ju inte så svårt att hantera heller.
    Hur är det med dej då? Om jag minns rätt så hade du flyttat till S-holm?? Du kan väl berätta lite om hur du har det. Det står fd Jern så jag antar att du är gift nu för tiden.
    Hur gammal är du nu?
    Kram Christina

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Det här svaret blev visst trögare än snigelpost:)
    Oj, åren går väldigt fort å jag ska fylla 40 år i år. Jag har sannerligen hunnit med mycket! Jag läste Sam på gymnasiet, flyttade till Oslo i ca 10 år. Den resanresan är jag så glad för att jag gjorde. Där pluggade jag turism,jobbade på hotel samt på lyxkryssning, levde livet till max. Efter det reste jag en del. 2003 flyttadeflyttade jag hem igen och till Karlstad. Jag betabetade av 6år på Kau och är utbildad Hälsopedagog och hälsocoach. Jag bor i hus med min man, i Forshaga och jobbar som behandlingass på ett psykiatriskt boende.
    Hjälp, hur har man hunnit med så mycket?
    Stor kram/Anna

    SvaraRadera