31 maj 2018

Sex månaders diverse hantverk och pyssel.

Jag har inte skrivit något här på bloggen på väldigt länge. Nu tänker jag att göra en liten sammanfattning av några saker som jag gjort det senaste halvåret. Sen ska jag försöka bli lite bättre på att uppdatera. Det kommer att bli en hel del bilder .
Jag börjar med det senaste och sen går jag bakåt.
För en månad sen ungefär hittade jag en grupp på Facebook som heter Prematurföreningen Mirakel. (Nätverket Änglaklänningar) Det är en liten grupp som syr begravningskläder till barn som är födda för tidigt eller inte överlevt när de föddes sk änglabarn. Inte bara änglaklänningar, nöddopsklänningar även sänglakan till kuvös, sista vilan, wraps till de allra minsta och mössor. Det är många som skänker sina brudklänningar till (dop)klänningar. Jag tycker att det är välsignat att få göra detta för de små kämparna och deras föräldrar. Här några bilder på något av det jag sytt.


Här kommer lite andra saker jag pysslat med.

FOAMARIA är ett material som man kan göra blommor av. Tror att det är enklast att lägga in en länk från Youtube Foamaria Det här är mina allra första försök. Jag har gjort några som jag inte tagit kort på och jag blir liteduktigare allt eftersom.forsättning följer...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar